...

Current Students

Bell Times

The timetable consists of a ten day cycle starting with Monday Day 1 and concluding with Friday Day 10.

Sport is timetabled for Thursdays, Days 4 and 9, and school concludes at 2:25pm on these days.

Monday, Tuesday, Wednesday, Friday
Days 1-3, Days 5-8, Day 10

Period
Times
Length
1
8:45am - 9:45am
60 minutes
2
9:45am - 10:45am
60 minutes
Holy Cross Talk
10:45am - 11:05am
20 minutes
Recess
11:05am - 11:35am
30 minutes
3
11:35am - 12:35pm
60 minutes
4
12:35pm - 1:35pm
60 minutes
Lunch
1:35pm - 2:05pm
30 minutes
5
2:05pm - 3:05pm
60 minutes

 

Thursday (Sport)
Day 4 and Day 9

Period
Times
Length
1
8:45am - 9:45am
60 minutes
2
9:45am - 10:45am
60 minutes
Recess
10:45am - 11:05am
20 minutes
3
11:05am - 12:05am
60 minutes
Lunch
12:05pm - 12:35pm
30 minutes
Assembly
12:35pm - 12:55pm
20 minutes
Sport
12:55pm - 2:25pm
90 minutes
End of Day
2:25pm